Ремонт и строителство, ремонт до ключ, строителни ремонти и услуги на достъпни цени.
Ремонт на баня. Ремонт на апартамент. Довършителни работи, строителни услуги и ремонти София. Ние сме една от лоялните и коректни фирми за строителни услуги и ремонти.
Преди всичко ние сме Строители и това прави всичко различно – професионалисти с ясни и последователни цели с принципи и отговорност.
За нас Клиентите са не просто хора, те са наши приятели – заедно работим за да сътворим един по-светъл и по-уютен дом!
МИХС ГРУП ЕООД е сред доказаните фирми за строителство, строителни услуги и ремонти.
Ние се занимаваме с ремонти и строителство и с гордост можем да заявим, че за цялото това време сме натрупали опит и рутина и само така можем да Ви дарим с препоръки и ценни съвети за вашия ремонт.
Фирмата ни за строителство осигурява възможност за по-бързи и по-качествени строителни услуги и ремонти, освен това ние винаги Ви даваме най-добрата цена!
Наш специалист ще направи оглед на място и ще Ви изготви първоначална оферта!
Освен да ремонтираме вашият дом, ние Ви помагаме да изберете желания от вас интериор, като изготвим индивидуален проект включващ заснемане и 3D визуализация.
Работим с квалифицирани специалисти, с нови и съвременни машини и инструменти, с отговорни доставчици и не ни е страх да се сблъскваме с трудностите ден след ден.
Богатият ни опит включва ремонт и строителни услуги, ремонт до ключ, строителни ремонти, ремонт и строителство, довършителни работи, саниране и ремонтни услуги на обществени и жилищни сгради.

За нас Качеството е на първо място – да строим и клиента да остане доволен е нашата основна цел. Строителство и ремонт до ключ на апартамент или строителство на МОЛ за нас е без значение, защото знаем, че контролът на качеството и удовлетвореността на клиента са истинския строител на нашето бъдеще.

Доверете се на нашата фирма за строителни ремонти и ние ще Ви осигурим един приказен интериор, комфорт и спокойствие.Ние работим в услуга на качеството и добрите решения!

С годините идва и опитът-в рамките на десет години нашата строителна фирма ремонтира и строи не само сгради, ние градим доверие, контакти и чувство за отговорност.
Ние гарантираме строителни ремонти и услуги обезпечени с качество и респект към нашите клиенти!

Политиката и целите на нашата Организация са насочени към:
– Осигуряване на бързи и качествени ремонтни и строителни услуги
– Предлагане и гарантиране на достъпни цени за Клиента
– Изпълнение на стротелни услуги в срок
– Гаранция за качествено изпълнение на вашия ремонт
– Доставка и работа с качествени строителни машини и материали
– Съвременно оборудване
– Ремонт и строителство на европейско ниво!